Kunstwerk Aanschaffen?

De waarde van deze klassieke naturalistische schilderijen(bv Haagse School) is afhankelijk van  mode en  trend.  In musea is er thans weer meer interesse voor deze vorm van kunst.  Voor ons is het moeilijk om de marktwaarde te bepalen. De oude verkooplijsten van Annemarie en Joop hebben wij als uitgangspunt genomen voor de prijsstelling. Omdat we snel willen verkopen hebben we de prijs gesteld op 50% van de verkooplijsten.

Meer dan de helft van de schilderijen is voorzien van een lijst maar dat staat niet op de website. De lijsten worden gratis meegeleverd en vallen niet onder garantie omdat er hier en daar beschadigingen zijn. Bij het bezoek aan het atelier kunt u zien of het schilderij een lijst heeft. Lijsten kunnen op bestelling naar eigen smaak worden gemaakt.

Wij geven geen garantie dat de schilderijen die op de website staan ook aanwezig zijn. Na getoonde interesse zullen wij het magazijn controleren of het schilderij er is. Omdat het om 300 kunststukken gaat hebben wij niet het overzicht of er tijdens de verhuizing naar verschillende locaties al schilderijen verkocht zijn.

De op deze website gereserveerde schilderijen hangen bij Annemarie in het Rosa Spierhuis. Wij kunnen vragen of ze een schilderij wil verkopen. Daarom kunnen we niet met zekerheid zeggen dat het schilderij beschikbaar komt.

Bij Ieder kunststuk dat u aanklikt, staat onderaan een contactformulier dat u kunt gebruiken om uw interesse voor dat kunststuk aan te geven. Wij zullen dan op het bericht reageren.

Procedure

  • Reageren een via een contactformulier op deze website.
  • Wij reageren op uw email.
  • Via email of telefoon wordt er een afspraak gemaakt voor bezoek aan het atelier.
  • Tijdens het bezoek beslist u definitief of u het kunstwerk wilt kopen.
  • U ontvangt een certificaat van echtheid.
  • Vanaf het atelier kunt u het kunstwerk meenemen.
Pasteltekeningen, tekeningen en aquarellen

De pasteltekeningen zijn weergegeven in de mappen 2 t/m 6. De maat varieert tussen de 15×20 en 40×50. Ze worden verkocht met passe-partout  echter zonder lijst en glas.  De prijs ligt tussen de 40 en 100 Euro.